Centrul de Diagnosticare și Tratament pentru Boli de Inima la Copii vă oferă servicii printr-o echipă experimentată și entuziastă. În afară de directorii Prof. Dr. Yalım Yalçın și Chirurgul Bülent Polat, ceilalți membri sunt Cardiolog Pediatru Prof. Conf. Univ. Dr. Cenap Zeybek, Chirurgul cardiovascular Dr. Özgür Yıldırım, Anestezist Cardiologie Dr. Sinem Bahar Çelebi, și Medic Pediatru Curant Günay Cantürk.

 

În centrul Florence Nightingale sunt tratate orice afecțiuni cardiace la copii de până la 18 ani, inclusiv fetuși. În plus, adulții cu boli cardiace congenitale sunt monitorizați și tratați de către echipa noastră. Obstetricianul efectuează ecocardiografie fetală pentru fetușii cu suspicini de boli cardiace congenitale, monitorizează acești fetuși și face intervenții în pântece atunci când este necesar. Echipa se asigură că fetușii care au fost diagnosticați cu o boală de inima congenitală au condiții optime la naștere și în perioada postpartum. Sunt efectuate toate evaluările pentru diagnosticare lângă patul pacientului în unitățile de terapie intensivă și se încep imediat tratamentele necesare.

 

Operațiile de angiografie sunt efectuate cu succes în unitatea noastră de angiografie pentru pacienții de la pediatrie, inclusiv nou-născuți. Aceste operații pot fi în scopuri de diagnosticare sau tratament. În prezent, 4514 pacienți pediatrici au fost supuși unui cateterism cardiac și angiografie. Dintre acești pacienți, aproximativ 2804 sunt pentru proceduri terapeutice. Astfel de operații includ închiderea orificiilor din inimă, care sunt numite ASD (defect septal atrial ) și VSD (defect septal ventricular), repararea stenozei folosind un balon, extinderea stenozei din vene majore, folosind un balon sau un stent, și închiderea spațiilor dintre vene care provoacă extenuare cardiacă. Toate procedurile terapeutice efectuate în prezent în lume sunt aplicate cu succes în Group Florence Nightingale Hospitals.

 

Cazurile care necesită operație sunt evaluate de către consiliului chirurgical pentru a planifica cea mai potrivită procedură și stabilește metodele pentru o aplicare fără probleme. În perioada post-operatorie, precum și în timpul și după perioada de monitorizare din unitatea de terapie intensivă, chirurgii, anesteziștii și specialiștii în cardiologia pediatrica lucrează în echipă. 4311 copii au fost supuși unei intervenții chirurgicale cardiace până în prezent in centrul nostru.

 

Obiectivul este de a oferi copiilor care suferă de boli de inimă facilități de diagnosticare și tratament de un standard ridicat, de a pregăti cardiologi pediatrici bine instruiți și cu experientă, chirurgi specializați în chirurgia cardiacă congenitală, anesteziști cu experiență în boli de inimă și pediatri, și să contribuie la dezvoltarea științifică națională.