Centrul de Boli Oculare & Laser din Grupul de Spitale Florence Nightingale este un centru înființat pentru a pune diagnostice corecte și finale în bolile oculare și pentru a aplica un tratament eficient. Centrul oferă pacienților servicii cum ar fi EXCIMER LASER &CLASSICAL (Tratarea cu laser a miopiei, astigmatismului, hipermetropiei), Cataracta, Boli retiniene, Presiunii intraoculare ridicate, Oftalmologie pediatrică – Strabism, Boli ale Corneei, Chirurgie Plastică Oftalmologică, Clinică de Neurooftalmologie, și Lentile de Contact.

 

Infrastructura tehnică și echipamentele au fost reînnoite rapid în Centrul de Boli Oculare al Grupului de Spitale Florence Nightingale cu cele mai recente progrese din lume în tratamentul bolilor și tulburărilor oculare.

 

Ce aduce operația cu laser în viața ta:

  • Veți vedea cu ușurință ceasul sau chipul în oglindă
  • Puteți obține un aspect natural evitând folosirea ochelarilor sau lentilelor
  • Mai multă libertate și succes în activitățile sportive
  • Veți simți mai puțin discomfort atunci când bate vântul sau plouă
  • Tratamentul cu lase este mai convenabil pentru dumneavoastră. Gândiți-vă cât de mulți bani veți economisi dacă plătiți doar o dată pentru operație în loc să plătiți pentru ochelari și lentile toată viața
  • Puteți îmbunătăți calitatea vieții prin evitarea tuturor limitărilor pe care lentilele și ochelarii le aduc în viața dumneavoastră
  • Persoanele ale căror ochi, în urma unor teste de diagnosticare, s-au dovedit a avea structuri corespunzătoare, pot fi tratate cu laser

Prima examinare și analize

Aceste prime examinări și analize sunt menite să răspundă la două întrebări principale.

  • Ochii dumneavoastră sunt potriviți pentru acest timp de tratament ?
  • Dacă da, ce tip de chirurgie refractivă ca da cel mai bun rezultat pentru structura dumneavoastră de ochi ?

Prima evaluare este compusă din unele investigații detaliate, care sunt necesare pentru a stabili planul de tratament cel mai sigur și adecvat și este cel puțin la fel de importantă ca operația in sine.

Trebuie să evitați să utilizați lentile cel puțin 5 zile înainte de operație ( ideal pentru 7 zile) în cazul în care acestea sunt moi și cu cel puțin 10 zile înainte (  ideal 3 săptămâni), în cazul în care acestea sunt rigide.

Etapele tratamentului

Prima etapă a unui tratament cu laser este o procedură scurtă și care nu prezintă vreun disconfort pentru pacient. Pacientul trebuie să vină la operație fără stres sau griji, trebuie doar să evite folosirea produselor cosmetice, parfumuri și medicamente anticoagulante, cum ar fi aspirina.

Ochii pacientului vor fi anesteziați cu picături de ochi înainte de a intra în sala de operație cu laser.

După intervenția chirurgicală, pacientul părăsește sala de operație fără pansamente pe ochi și va avea parte de un ultim control efectuat de către medicul său, după care pacientul poate pleca acasă.

În primele 3-4 ore ar putea apărea o ușoară durere, înțepături și lăcrimarea ochilor. Rar, pacienții au nevoie de calmante. Nu este indicat să conduceți mașina, să vă frecați la ochi și nu trebuie să vă intre apă în ochi. Totul se va încheia în maximul 24 de ore după intervenția chirurgicală. Pacientul poate continua rutina normală fără a folosi ochelari sau lentile din a doua zi după operație. În cazul în care apare o încrețire sau există semne de inflamație a corneei ar putea fi necesare spălături sub aceasta.

Această intervenție este mult mai puțin complicată decât operația.

Controalele trebuie efectuate în prima, în a treia zi și în prima lună după tratamentul medical. Pacientului i se vor prescrie diverse picături pentru ochi, timp de trei săptămâni după intervenție.

SUPRACOR

SUPRACOR este o procedură simplă, care poate asigura corecția vederii. În timpul acestei operații, prin aplicarea laserului excimer pe suprafața exterioară a ochiului, corneea este remodelată ușor. Față de alte procedure chirurgicale de refracție, SUPRACOR este relativ sigur. De asemena. Ea este aplicabilă pacienților tratați anterior cu LASIK.

 

OBIECTIVE

Rezultatul tratamentului cu SUPRACOR vă permite să citiți fără ochelari ziare, meniuri de restaurant, la calculator sau telefon mobil și să faceți lucruri pe care le faceți în viața de zi cu zi. SUPRACOR este o metodă sigură și eficientă de corecție a vederii la îndepărtare și de apropiere într-o singură sesiune, fără a afecta vederea la depărtare.

APLICARE

SUPRACOR,  este o tehnică corneală nouă, care poate fi aplicată cu ajutorul Teknolas Excimer Laser C217. Datorită algoritmului de tratament, se aplică la ambii ochi în același timp. Această tehnică se aplică în cazul ochilor cu hipermetropie, emetropi și miopie, precum și în cazurile post-LASIK. Atât în vederea la depărtare cât și cea de apropiere sunt corectate într-o singură ședință.

Acest tratament este dezvoltat pe baza experienței în Intracor și este cel mai bun tratament combinat pentru ochi din lume. În timp ce alte metode de Presby-Lasik au dus la deteriorarea vederii la distanță datorită deviațiilor nedorite care apar la elevi, această metodă asigură rezultate fără a forma deviații nedorite.

CRITERII

Există unele criterii de eligibilitate pentru  SUPRACOR.

Tratamentul poate fi aplicat dacă aceste criterii sunt îndeplinite în cadrul examinărilor și măsurătorilor. SUPRACOR poate fi aplicat la orice ochi potrivit pentru LASIK. Restricțiile sunt la feșl ca în cazul candidaților pentru LASIK, cum ar fi ochi uscat, cataractă, cornee subțire, glaucom și boli oculare, precum keratoconus.

RISCURI

Spre deosebire de rata de succes de 80% a Intracor, rata de succes a SUPRACOR a fost ridicată la 90%. De asemenea, pentru prima dată putem trata atât pacienți cu hipermetropie la distanță și pacienți cu hipermetropie de apropiere ( presbiopie) în mod simultan. Pe lângă rata de succes de 90%, una dintre cele mai imăportante realizări este că nu se pierde calitatea vederii la distanță. Toate celelalte tratamente au riscul de pierdere a calității vederii la distanță.