
Prof. Dr. Kürşat Rahmi Serin, medic specializat în chirurgie hepato-bilio-pancreatică și transplant hepatic la Spitalul Istanbul Florence Nightingale, vine în România pe data de 21 octombrie, pentru a discuta față în față cu pacienții români, care se confruntă cu afecțiuni hepatice, de pancreas sau biliare, și a le oferi o a doua opinie medicală valoroasă.
Prof. Dr. Serin, cu o experiență vastă în chirurgia hepato-bilio-pancreatică, este calificat să trateze o gamă largă de afecțiuni hepatice. Aria sa de expertiză acoperă cazuri complexe de cancer de ficat, cancer de pancreas, precum și chirurgia căilor biliare, transplantul hepatic și chirurgia hepato-bilio-pancreatică laparoscopică. De altfel, Prof. Dr. Kürşat Rahmi Serin este cunoscut pentru abordarea sa inovativă și pentru utilizarea tehnicilor chirurgicale avansate în tratarea pacienților săi.
Vizita va avea loc la Spitalul Privat Sf. Constantin din Brașov, alături de echipa medicală locală și de Dr. Bogdan Moldovan, medic primar în chirurgie generală. Pentru a programa o întâlnire cu Prof. Dr. Kürşat Rahmi Serin, pacienții pot accesa site-ul www.contact@imedicalcare.ro sau pot suna la numărul de telefon 0733 065 940 până la data de 21 Octombrie.
Este important să se realizeze o programare în avans, deoarece locurile sunt limitate.
Consultațiile oferite de Prof. Dr. Serin au un tarif de 700 lei si ofera astfel pacienților șansa de a beneficia de expertiza sa. Este necesară o programare prealabilă pentru a avea acces la consultație!
Prof. Dr. Kürşat Rahmi SERİN, M.D. a absolvit în 2002 Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii din İstanbul și-a continuat specializarea pe Chirurgie Generală până în 2007 când a început pregătirea pe specializarea în Chirurgia Hepatică la Unitatea de Chirurgie Hepatică al Facultății de Medicină din Istanbul.
Acesta a devenit profesor asociat în 2012 fiind autorul a 57 de articole științifice care au fost publicate în reviste internaționale / naționale evaluate de colegi și multe dintre ele fiind și prezentate la reuniuni științifice. De asemenea, este invitat frecvent la multe întâlniri științifice naționale și internaționale.
Prof. Dr. Kürşat SERİN și-a continuat dezvoltarea profesională în mai multe instituții medicale, lucrând cu multe echipe internaționale și desăvârșindu-și abilitățile la cele mai înalte cote ajungând în prezent la peste 130 de transplaturi hepatice și 73 de operații de ficat.
În 2013, a obținut certificarea de „Chirurg pe consolă robotică” după ce a urmat un curs la Strasbourg, adăugând astfel tehnici avansate în arsenalul său chirurgical.
Pe lângă activitatea sa clinică, Prof. Dr. Kürşat Rahmi Serin este membru al Asociației Chirurgilor Turci, Asociației de Chirurgie HPB din Turcia și Asociației Turce pentru Oncologia Chirurgicală. Aceste afilieri demonstrează angajamentul său continuu pentru dezvoltarea profesională și participarea la comunitatea medicală internațională.
Cu vizita sa în România, Prof. Dr. Kürşat Rahmi Serin aduce expertiza și experiența sa în domeniul chirurgiei hepato-bilio-pancreatice și transplantului hepatic, oferind astfel pacienților români, care se confruntă cu afecțiuni hepatice, șansa de a beneficia a doua opinie medicală.
Când și de ce este recomandat să ceri a doua opinie medicală?
Atunci când te confrunți cu un nou diagnostic medical, este normal să te simți confuz. Luarea deciziilor poate fi foarte dificilă, mai ales atunci când trebuie să alegi între mai multe opțiuni de tratament. Cum știi că ai fost diagnosticat corect sau că faci alegerile de tratament corecte? O a doua opinie, din partea unui alt medic specializat în afecțiunea cu care te confrunți, te poate ajuta să iei cea mai buna decizie pentru sănătatea ta!
În general, a doua opinie medicală se solicită pentru confirmarea diagnosticului, stabilirea strategiei terapeutice optime și alegerea celor mai bune metode de tratament. Obținând a doua opinie, te asiguri că ai fost diagnosticat în mod corespunzător și că vei primi cel mai actual și optim plan de tratament. Un alt medic poate recomanda tratamente care pot elimina necesitatea unor proceduri invazive sau intervenții chirurgicale inutile.
O a doua opinie medicală poate fi extrem de utila în cazul pacienților diagnosticați cu cancer. Un diagnostic de cancer poate fi derutant și copleșitor, de aceea este important să fii cât mai bine informat cu privire la prognosticul tău și la posibilele opțiuni de tratament pe care le ai la dispoziție. Obținerea unor opinii suplimentare nu face decât să îmbunătățească probabilitatea ca tu să beneficiezi de cel mai bun plan de tratament posibil.