Prof. Dr. Remzi Emiroglu, un chirurg de renume specializat în transplantul hepatic și chirurgia hepato-bilio-pancreatică, va veni în România pe data de 25 Mai, pentru a oferi consultații pacienților români cu afecțiuni hepatice, pancreatice sau biliare la Spitalul Privat Sf. Constantin din Brașov. Aceasta este o oportunitate rară de a primi o a doua opinie medicală valoroasă de la un expert cu o vastă experiență în domeniu.

 

Prof. Dr. Remzi Emiroglu, cu o experiență de peste 34 de ani, este specializat în transplantul hepatic și renal, chirurgia tumorilor hepatice și biliare, precum și în tratamentul pancreatitei acute și cronice. Educația sa medicală include studii la Universitatea Uludağ și la Spitalul de Cercetare și Instruire din Ankara, unde a obținut specializarea în Chirurgie Generală. În prezent, este profesor la Universitatea Başkent și Universitatea Acıbadem din Istanbul, și activează la Spitalul Acibadem Atakent​ (Florence Nightingale Group)​​.

 

Acesta este cunoscut pentru utilizarea tehnicilor chirurgicale avansate și pentru abordarea sa inovatoare în tratarea pacienților. A publicat numeroase lucrări științifice și este membru activ al mai multor asociații de transplant și chirurgie la nivel internațional, inclusiv Asociația Europeană de Transplant și Societatea Internațională de Transplant Hepatic​ (Florence Nightingale Group).

 

Vizita va avea loc la Spitalul Privat Sf. Constantin din Brașov, alături de echipa medicală locală și de Dr. Bogdan Moldovan, medic primar în chirurgie generală. Pentru a programa o întâlnire cu Prof. Dr. Remzi Emiroglu, pacienții pot accesa site-ul www.contact@imedicalcare.ro sau pot suna la numărul de telefon 0733 065 940 până la data de 24 Mai.
Este important să se realizeze o programare în avans, deoarece locurile sunt limitate.
Consultațiile oferite de Prof. Dr. Emiroglu au un tarif de 700 lei si ofera astfel pacienților șansa de a beneficia de expertiza sa. Este necesară o programare prealabilă pentru a avea acces la consultație!

 

Cu vizita sa în România, Prof. Dr. Remzi Emiroglu aduce expertiza și experiența sa în domeniul chirurgiei hepato-bilio-pancreatice și transplantului hepatic, oferind astfel pacienților români, care se confruntă cu afecțiuni hepatice, șansa de a beneficia a doua opinie medicală.

 

Când și de ce este recomandat să ceri a doua opinie medicală?

Atunci când te confrunți cu un nou diagnostic medical, este normal să te simți confuz. Luarea deciziilor poate fi foarte dificilă, mai ales atunci când trebuie să alegi între mai multe opțiuni de tratament. Cum știi că ai fost diagnosticat corect sau că faci alegerile de tratament corecte? O a doua opinie, din partea unui alt medic specializat în afecțiunea cu care te confrunți, te poate ajuta să iei cea mai buna decizie pentru sănătatea ta!

 

În general, a doua opinie medicală se solicită pentru confirmarea diagnosticului, stabilirea strategiei terapeutice optime și alegerea celor mai bune metode de tratament. Obținând a doua opinie, te asiguri că ai fost diagnosticat în mod corespunzător și că vei primi cel mai actual și optim plan de tratament. Un alt medic poate recomanda tratamente care pot elimina necesitatea unor proceduri invazive sau intervenții chirurgicale inutile.

 

O a doua opinie medicală poate fi extrem de utila în cazul pacienților diagnosticați cu cancer. Un diagnostic de cancer poate fi derutant și copleșitor, de aceea este important să fii cât mai bine informat cu privire la prognosticul tău și la posibilele opțiuni de tratament pe care le ai la dispoziție. Obținerea unor opinii suplimentare nu face decât să îmbunătățească probabilitatea ca tu să beneficiezi de cel mai bun plan de tratament posibil.